Tiger Woods'un adı Şöhretler Müzesi'ne girecek

Dünyaca ünlü ABD'li sporcu Tiger Woods, Dünya Golf Şöhretler Müzesi'nde (Hall of Fame) yerini alacak.
09 Mart 2022 17:24
  • Yorum Yaz
  • Paylaş
Ünlü sporcu Tiger Woods Dünya Golf Şöhretler Müzesi'ne giriyor.

Amerikan Profesyonel Golfçüler Birliğinden (PGA) yapılan açıklamada, Florida eyaletindeki PGA Genel Merkezi'nde yarın düzenlenecek törenle, 46 yaşındaki golfçünün Şöhretler Müzesi'ne kabul edileceği belirtildi.

Golfün büyük turnuvalarından 15 kez zaferle ayrılarak ABD'li Jack Nicklaus'un (18) ardından en başarılı ikinci isim olan Woods, PGA Tur'da ise en fazla turnuva galibiyeti (82) alan golfçü unvanını ABD'li Sam Snead ile paylaşıyor.

En çok gelir elde eden sporcular arasında yer alan ve son yıllarda üst üste sakatlıklar yaşayan Tiger Woods, son olarak geçen yıl geçirdiği trafik kazasının ardından devam eden iyileşme süreci nedeniyle bir süredir turnuvalara katılamıyor.

 


Diğer Haberler

Edinburgh Dükü Kupası'nın Türkiye ayağı İstanbul'da düzenlenecek

THY World Golf Cup Turnuvası'nın kazananları belli oldu

Deniz Sapmaz ve Semih Engez'den derece!

Milli golfçüler, Romanya'da mücadele edecek

Deniz Sapmaz, Liechtenstein Open 2025'te şampiyon

Milli golfçüler Sude Bay ve Selen Sedar, Romanya'da birinci oldu